174,00 лв.

Модули от диван Luna new

  • Марка: Дивани Нани
  • Кат. номер: 00716а5

Нов модулен диван Луна New, с подчертана индивидуалност от професионалиститe в дизайна. Създаден за да се впише лесно и естествено в интериора на съвременното жилище. С различните модули може да се правят много комбинации. 

Luna NEW е съвкупност от лесно конфигуриращи се, независими, но кореспондиращи си елементи. Те са тапицирани с меки материали и мебелна дамаска от всички страни, като могат да се използват както в конфигурация така и самостоятелно.

Украсителните шевове подсилват здравината и същевременно подчертават или обединяват визията. Декоративните възглавници се поръчват отделно. Могат да бъдат в пастелно жълто, зелено, синьо или бежово, като се избира контраст или подходящ цвят. Поръчайте колкото решите и комбиниранирайте в различни цветове, могат да се използват за допълнителна опора при сядане. Дълбочината на седалката е 66 см.

Luna NEW е комфортно мек, което е ключово в съвременното търсене. За комфорта допринася и височината на седалната част - 50 см. Твърдата част на гърба е с височина 68см, а облегалните възглавници са с височина 92 см. Може да завъртите възглавницата на 180 градуса и ще получите по-изправен гръб /по-различна позиция на седящия/ с височина 96 см. 

*Всички размери са от пода!

Ципът на възглавниците улеснява поддръжката и дава възможност за по-добра хигиена. Комбинацията в дълбочина от ЗИГ-ЗАГ пружини и омекотен полиуретан с голяма издръжливост гарантира уравновесена и устойчива упора. Ватата и набора от висококачествени дамаски в контактната зона оформят визията и гарантират мекотата.  

Възможните конфигурации са според вашите нужди и ограничение за тях е само фантазията. Може да изберете някой от базовите готови комплекти и да разширявате според идеите си. Модулната състема може да се оптимизира спрямо размера на помещението, желаната визия и функционалност, както и физическите особености /прозорци, врати/ и др. 

ЗАБЕЛЕЖКА: Опция без разтягане се получава когато на мястото на дивана се конфигурират два фотьойла. Така Luna NEW може да се ползва за сън чрез обикновено разместване на елементите до получаване на квадратна конфигурация.

Дълбочина на седалната зона до гърба на дивана – 81 см. – размер, който е равен на широчината на единичен матрак!

Традиционно за ПАРАЛЕЛ ЕАД, конструкцията е от подсилен с метални рамки висококачествен дървен материал и дървесни плоскости. Няма по удобен за ползване от потапящия механизъм. Патентован е и се произвежда само от една фирма. В света е познат като PUMA SYSTEM. Компенсаторни пружини отварят/затварят подматрака с един досег. Това е един от малкото механизми, който предоставят еднакъв комфорт по цялата площ за сън. 

Функцията сън при ъглово разположение на дивана е с размер 148 / 215 см, а ако конфигурацията на Luna NEW е права /2-ка или 3-ка/ се спи перпендикулярно на седалната част, като е необходимо поставянето на друг елемент /табуретка, фотьойл или др./ за постигане на 200 см. дължина.

С приятни меки форми и модерна семпла и елегантна линия , осезаем комфорт и неприсъща функционалност, модулна система Луна new изразява Вашия изискан стил и усещане за естетикав дома.

- +
Моля, изберете:
Характеристики
Функция сън:
да
Широки подлакътници:
по избор
Тесни подлакътници:
по избор
Еко кожа:
по избор
Текстилна тапицерия:
по избор
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!