653,00 лв.

Матрак Меморилатекс Лукс

  • Марка: Матраци Латекс от ЕКОН
  • Кат. номер: 0034a25

Комбинация от 100% Латекс със 7 комфортни зони и слой меморилатекс, който създава неповторимо усещане за обгръщане и удобство. То се допълва от специален сваляем калъф с вграден допълнителен слой меморипяна. Височината е 20 см.

Матракът Меморилатекс Лукс  съчетава пенолатекс  с иновативния меморилатекс. Комбинацията от 7-зоновото латексно ядро със 7-зоновия меморилатекс слой осигурява ортопедична опора за всеки сантиметър от тялото Ви по време на сън и създава неповторимо усещане за обгръщане и удобство.

Мемори латексът е иновативен вид латекс, който се използва за производството на меморипяна, наричана още вискоеластична полипяна. Тя е материал, който омеква при контакт с телесната топлина и възвръща първоначалната си форма след като се охлади. Меморипяната предотвратява в най-голяма степен предаването на движенията от единия спящ на другия и освен това не създава шум при завъртане. Тези две предимства правят матраците от меморипяна подходящи за двойки, особено когато те се събуждат лесно при движение или шум. Това, което отличава меморипяната от останалите видове пенолатекс, е способността й да задържа топлината, дължаща се на липсата на засмукване на студен въздух при завъртане. Ядрото от пенолатекс се състои от 2 слоя – горен и долен слой от монолитен пенолатекс, 1 слой 4 см меморилатекс, 1 слой 14 см пенолатекс, 7 зони на комфорт. Външния калъф е сребрист на цвят, състои се от трико 60 % полиестер и 40% вискоза, 3-пластов немски, 1 см слой от меморипяна от вътрешната страна, сваляем с цип,антибактериален. Вътрешния калъф е от нетъкан текстил, 100% полиестер.

Ортопедичен, анатомичен, еластичен, екологичен, осигурява независима опора, проветрив, здравословен, 100%латекс, лесно се почиства, изолира.

**10 години гаранция**

- +
Моля, изберете:
Характеристики
материал:
пенолатекс, меморилатекс
двулицев:
да
височина:
20
твърдост:
средна
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!