706,00 лв.

Матрак Латекс Натура

  • Марка: Матраци Латекс от ЕКОН
  • Кат. номер: 0060a1

Изработен от НАТУРАЛЕН ЛАТЕКС, който придава повишена еластичност и плътност. Снабден със сваляем практичен калъф от 100% памук ORGANIC COTTON с лятна и зимна страна. Височина 20см, средно твърд или твърд.

Натуралният латекс е природен продукт, който се добива от каучуковото дърво Hevea Brasiliensis, отглеждано в тропически плантации. Благодарение на незаменимите му качества, като здравина, еластичност, антиалергичност и абсолютна безвредност и възможността му за формоване, натуралният латекс е незаменима суровина за производството на спални продукти.

Матраците, произведени от натурален латекс, са с по-висока плътност и еластичност, благодарение на което съчетават правилна подкрепа за гръбначният стълб с деликатно усещане за мекота. Те създават комфортна и благоприятна за сън среда, несравнима с друг материал.

Пенолатексът е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немския Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като КЛАС ПЪРВИ – одобрен дори за бебешки продукти.

Матракът разполага със седем ортопедични зони, разположени по дължината на матрака. Те придават опора по цялото продължение на гръбначния стълб и имат различна твърдост, която осигурява комфорт за всяка част от тялото Ви: глезени, колене, бедра, таз, кръст, рамене и глава.

Ортопедичен, анатомичен, еластичен, екологичен, осигурява независима опора, проветрив, здравословен, 100% латекс, лесно се почиства, изолира.

 **10 години гаранция**
- +
Моля, изберете:
Характеристики
материал:
латекс органик, пенолатекс, калъф органичен памук
двулицев:
да
височина:
20
твърдост:
средна, твърд
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!