331,00 лв.

Матрак Корал 7 зони

  • Марка: Матраци Латекс от ЕКОН
  • Кат. номер: 007a1

Състои се от два слоя 7зонов пенолатекс и сърцевина от повторновулканизирани пенолатексови частици. Отлично съчетание между удобство и комфорт на разумна цена. Височината може да е 18 или 20 см. Твърд клас матраци.

Ядрото е изработено от 100% пенолатекс и е комбинация от две различни технологии за обработка на латекс.

Сърцевината е изградена от повторно вулканизирани пенолатексови гранули. Нейната роля е да разпределя тежестта на тялото равномерно и да придава устойчивост за спящият.

ПЕНОЛАТЕКС

Латексът представлява бяла млекообразна течност, която се състои от каучукови частици, емулгирани във вода. Поради алкалните си свойства, той е антиалергичен и антиакарен. Характеризира се с висока еластичност и здравина, поради което намира широко приложение в различни производства. Пенолатексът, получен от него, в комбинация с естествен латекс, се използва широко за направата на спални продукти (матраци и възглавници). Отличителна черта на пенолатекса, е отворената му клетъчна структура. Това определя способността му да “диша”, т.е. въздухът да преминава свободно през него, като по този начин се намалява запарването.

Ядро с 2 слоя – горен и долен слой от монолитен пенолатекс, сърцевина от повторно вулканизирани, пенолатексови частици, 100% Латекс, 7 зони на комфорт.

Калъфът е светъл на цвят, жакард 60 % памук и 40 % полиестер, прошита 200 гр. силиконова вата от вътрешната страна, несваляем с борд, антибактериален.

Ортопедичен, анатомичен, еластичен, екологичен, осигурява независима опора, проветрив, здравословен, 100%латекс, лесно се почиства, изолира.

**10 години гаранция**

 
- +
Моля, изберете:
Характеристики
материал:
пенолатекс
двулицев:
да
височина:
20, 18
твърдост:
твърд
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!