Матрак Бебе

168,00 лв. 142,80 лв.
  • Марка: Матраци Латекс от ЕКОН
  • Кат. номер: 00113a1

100% Латекс, осигуряващ антибактериална среда за чувствителната бебешка кожа, и специална конструкция с вертикални канали за по-добро проветрение. Сваляемият антибактериален калъф допълнително предпазва от бактерии и акари.

Здравословната среда за сън при децата е изключително важна. Ето защо матраци Латекс Ви предлагат специално разработените антибактериални и антиакарни матраци Бебе. Със своята еластична структура пенолатексовото ядро действа като ортопедична подложка за тялото на детето и осигурява най-правилното му и удобно положение по време на сън.

Пенолатексът в продуктите е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немския Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като КЛАС ПЪРВИ – одобрен дори за бебешки продукти.

Ядрото от пенолатекс е с 2 слоя – горен и долен слой от монолитен пенолатекс, и монолитна сърцевина от 100% латекс.

Външния калъф е светъл на цвят, изработен от трико 60% полиестер и 40% вискоза, 3-пластов немски, прошита 200 гр силиконова вата от вътрешната страна, сваляем с цип, антибактериален.

Вътрешния калъф е изработен от нетъкан текстил и е 100% полиестер.

Ортопедичен, анатомичен, еластичен, екологичен, осигурява независима опора, проветрив, здравословен, 100%латекс, лесно се почиства, изолира.

 **10 години гаранция**
Характеристики
Характеристики
материал
пенолатекс
двулицев
да
височина
10, 12
твърдост
средна
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!