182,00 лв.

Матрак Бебе Кокос

  • Марка: Матраци Латекс от ЕКОН
  • Кат. номер: 004a1

Слоят от латексирани кокосови влакна, омекотен двустранно със слоеве от 100% Латекс, действа като ортопедична подложка за тялото на бебето и запазва правилната му позиция по време на сън. Специално обработеният калъф осигурява антибактериална и антиакарна защита.

Здравословната среда за сън при децата е изключително важна. Ето защо матраци Латекс Ви предлагат специално разработените матраци Бебе-Кокос. Слоят от латексирани кокосови влакна, омекотен двустранно с пенолатекс действа като ортопедична подложка за тялото на детето и осигурява най-правилното му и удобно положение по време на сън. Благодарение на естествените си алкални свойства латексът не позволява развитието на акари и бактерии.

Пенолатексът в продуктите е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немския Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като КЛАС ПЪРВИ – одобрен дори за бебешки продукти.

Калъфът е изработен от специално обработено полиестерно трико, неблагоприятстващо развитието на акари.
Изборът на матрак Бебе-Кокос е инвестиция в здравето и комфорта на Вашите деца. Ядрото е от 2 слоя пенолатекс, със сърцевина от кокосови влакна.

Външния калъф е светъл на цвят, състои се от трико 60% полиестер и 40% вискоза, 3-пластов немски, прошита 200 гр силиконова вата от вътрешната страна, сваляем с цип, антибактериален.

Вътрешния калъф е от нетъкан текстил, 100% полиестер.

Ортопедичен, анатомичен, еластичен, екологичен, осигурява независима опора, проветрив, здравословен, 100%латекс, лесно се почиства, изолира.

**10 години гаранция**

- +
Моля, изберете:
Характеристики
материал:
пенолатекс, кокос
двулицев:
да
височина:
10, 12
твърдост:
средна
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!