84,00 лв.

Латекс Натура

  • Марка: Матраци Латекс от ЕКОН
  • Кат. номер: 0072a1

Възглавница Латекс Натура е изработена от НАТУРАЛЕН ЛАТЕКС, притежава висока еластичност и анатомична форма с ниска и висока страна, следваща естествените извивки на врата и главата. Снабдена с вертикални канали за проветрение и комфортен сън без изпотяване. Вътрешен калъф от 100 % памук ранфорс и външен сваляем калъф от 100 % памук ORGANIC COTTON.

Изработена от най-еластичния материал в природата, което не й позволява да се деформира или размества.

Натуралният латекс е природен продукт, който се добива от каучуковото дърво Hevea Brasiliensis, отглеждано в тропически плантации. Благодарение на незаменимите му качества, като здравина, еластичност, антиалергичност и абсолютна безвредност и възможността му за формоване, натуралният латекс е незаменима суровина за производството на спални продукти.

Възглавница Натура Анатомик придава ортопедична опора на главата и врата. Благодарение на своите анатомични извивки, които следват очертанията на главата, възглавницата помага на мускулите на врата да се отпуснат и кръвта да циркулира свободно по време на сън.

Снабдена е с вътрешен и външен калъф, съставени от 100 % памук. Външният калъф притежава сертификат Organic cotton за 100 % съдържание на органичен памук. Текстилът, произведен от органичен памук, не се третира с химикали, които предизвикват алергии.

Ортопедична, анатомична, еластична, екологична, осигурява независима опора, проветрива, здравословна, със 100% натурален латекс, лесно се почиства, изолира.

**2 години гаранция**

- +
Моля, изберете:
Характеристики
материал:
пенолатекс
височина:
12, 14
твърдост:
средна
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!