792,00 лв.

Комплекти диван Luna new

  • Марка: Дивани Нани
  • Кат. номер: 00715а7

Нов модулен диван Луна New, с подчертана индивидуалност от професионалиститe в дизайна. Създаден за да се впише лесно и естествено в интериора на съвременното жилище. С различните модули може да се правят много комбинации. 

Luna NEW е съвкупност от лесно конфигуриращи се, независими, но кореспондиращи си елементи. Те са тапицирани с меки материали и мебелна дамаска от всички страни, като могат да се използват както в конфигурация така и самостоятелно.

Украсителните шевове подсилват здравината и същевременно подчертават или обединяват визията. Декоративните възглавници се поръчват отделно. Могат да бъдат в пастелно жълто, зелено, синьо или бежово, като се избира контраст или подходящ цвят. Поръчайте колкото решите и комбиниранирайте в различни цветове, могат да се използват за допълнителна опора при сядане. Дълбочината на седалката е 66 см.

Luna NEW е комфортно мек, което е ключово в съвременното търсене. За комфорта допринася и височината на седалната част - 50 см. Твърдата част на гърба е с височина 68см, а облегалните възглавници са с височина 92 см. Може да завъртите възглавницата на 180 градуса и ще получите по-изправен гръб /по-различна позиция на седящия/ с височина 96 см. 

*Всички размери са от пода!

Ципът на възглавниците улеснява поддръжката и дава възможност за по-добра хигиена. Комбинацията в дълбочина от ЗИГ-ЗАГ пружини и омекотен полиуретан с голяма издръжливост гарантира уравновесена и устойчива упора. Ватата и набора от висококачествени дамаски в контактната зона оформят визията и гарантират мекотата.  

Изберете някоя от предложените конфигурации според вашите нужди, като може да допълните с модули според идеите и фантазията си. Модулната състема може да се оптимизира спрямо размера на помещението, желаната визия и функционалност, както и физическите особености /прозорци, врати/ и др. 

ЗАБЕЛЕЖКА: Опция без разтягане се получава когато на мястото на дивана се конфигурират два фотьойла. Тогава размера се увеличава с 7см. Така Luna NEW може да се ползва за сън чрез обикновено разместване на елементите до получаване на квадратна конфигурация.

Дълбочина на седалната зона до гърба на дивана – 81 см. – размер, който е равен на широчината на единичен матрак!

Традиционно за ПАРАЛЕЛ ЕАД, конструкцията е от подсилен с метални рамки висококачествен дървен материал и дървесни плоскости. Няма по удобен за ползване от потапящия механизъм. Патентован е и се произвежда само от една фирма. В света е познат като PUMA SYSTEM. Компенсаторни пружини отварят/затварят подматрака с един досег. Това е един от малкото механизми, който предоставят еднакъв комфорт по цялата площ за сън. 

Функцията сън при ъглово разположение на дивана е с размер 148 / 215 см, а ако конфигурацията на Luna NEW е права /2-ка или 3-ка/ се спи перпендикулярно на седалната част, като е необходимо поставянето на друг елемент /табуретка, фотьойл или др./ за постигане на 200 см. дължина.

С приятни меки форми и модерна семпла и елегантна линия , осезаем комфорт и неприсъща функционалност, модулна система Луна new изразява Вашия изискан стил и усещане за естетика в дома.

 

- +
Моля, изберете:
Характеристики
Функция сън:
да
Широки подлакътници:
по избор
Тесни подлакътници:
по избор
Еко кожа:
по избор
Текстилна тапицерия:
по избор
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!