124,00 лв.

Комплект Възглавници Cool Gel Анатомик 1+1

  • Марка: Матраци Латекс от ЕКОН
  • Кат. номер: 00а95

Възглавница Латекс Cool Gel Анатомик е изработена от ЛАТЕКС GEL – дишаща латексна пяна, перманентно свързана със специални COOL GEL микро капсули. Размери: 38/60/12 см.

Тяхната висока топлопроводимост осигурява отлично регулиране на температурата на спящия. COOL GEL е иновативен охлаждащ материал с висока топлопроводимoст. Той осигурява по-добро регулиране на температурата, като абсорбира и след това освобождава топлината от спящия.

Притежава анатомична форма с ниска и висока страна, следваща естествените извивки на врата и главата. Снабдена с вертикални канали за допълнително проветрение.

Калъфът е изработен от 100% памук ранфорс и полиестерна вата, а ядрото – от 100% латекс – най-еластичния материал в природата, което не й позволява да се деформира или размества. Благодарение на своите анатомични извивки, които следват очертанията на главата, възглавницата помага на мускулите на врата да се отпуснат и кръвта да циркулира свободно по време на сън.

Ортопедична, анатомична, еластична, екологична, осигурява независима опора, проветрива, здравословна, 100% латекс, лесно се почиства, изолира.

 

**2 години гаранция**

- +
Моля, изберете:
Характеристики
материал:
латекс куул гел
височина:
14
твърдост:
средна
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!