Добре дошли!

Добре дошли!
27 април 2020

Днес отваря врати нашия електронен дом. Все още работим, за да направим магазина най-доброто място за вашите он-лайн покупки. Ако имате въпроси или искате консултация за Вашите мебели, уреди за вграждане, мека мебел, матраци, мебели за баня, комарници, аксесоари, услуги и всичко необходимо за уюта на Вашия дом, може да се свържете с нас по удобен за вас начин.

Освен на нашия адрес в гр. Поморие, ул. България 13, вече може да закупите продуктите ни и тук, нашия он-лайн дом. Електронният ни магазин е само част от многообразието от производители и услуги, които предоставяме, така че ни следете за още продукти и информация.

Доставката за Област Бургас е безплатна! Свържете с нас да ни попитате за Вашата Област и адрес.

За поръчки се регистрирайте на сайта, пишете на sales@mebelimoidom.com, обадете се на тел/viber/+359 896 922 182.

Матраците, мебелите и меката мебел са от български производители, уредите ни за вграждане са с немско качество, вратите ни са с доказано на българския пазар качество, даваме всичко от себе си и работим професионално и коректно.

Ситуацията изисква нов подход в общуването с Нашите клиенти и нашия магазин не спира да работи, за да предостави най-доброто за Вас. Може да се свържете с нас за консултация или покупка по месинджър, мейл, телефон.

На линия са и доставчиците ни, продължаваме да извършваме доставки, монтажи и консултации при засилени хигиенни мерки и следим всички здравни препоръки! Бъдете здрави! Заповядайте в нашия магазин!

С уважение Мебели Мой Дом

управител Иво Иванов

тел/viber/whatsApp +359 895 47 16 90

2 октомври 2020
За диваните с любов

Една от най-обсъжданите покупки при нас е тази на мека мебел. Съществуват хора, които нямат диван, не ползват такъв и не разбират, защо се вдига толкова шум около избора му. Но за повечето, дивана е една от най-важните вещи у дома. За гледане на филми вечер (размер и удобство), бойно поле на децата (издръжливост), място за сладки приказки с приятели (модерен дизайн и актуални десени), допълнителна спалня за гости или място за съхранение на вещи (функционалност). Много офиси също имат нужда от мека мебел, било в къта за почивка, било в пространството за срещи. Качествата на стилна, свежа и удобна мека мебел превръщат работното място в уютна и приятна среда, с по-висока продуктивност и настроение.

прочети още
12 май 2020
Как да изберем матрак?

Производителите в България създават изключително много видове и модели матраци, в опит да задоволят всяка нужда и изискване на своите клиенти. Как да се ориентираме сред морето от предложения, характеристики, материи, цени и да изберем най-доброто решение за сън и качествена почивка? Ще ви разкажем за най-важните особености на матрака, за да изберете по-лесно.

прочети още