1 199,00 лв.

Диван Олимпия

  • Марка: Дивани Нани
  • Кат. номер: 00723

Удобен диван с функция сън. Диван Олимпия съчетава удобство и практичност във всяко отношение. Внася допълнителна естетика в дома, благодарение на красивите форми и възможност за избор на цвят.

Бъди дизайнер в своя дом.

Изберете типът дамаска и цветовото решение по елементи. Чрез тази си възможност клиентът оставя частица от себе си в новия диван, като освен това си създава усещане за удовлетвореност и индивидуалност.

Диван Олимпия с функция сън е дългосрочна инвестиция, задоволяваща всички потребителски вкусове. Височина на седалката - 48 см, габаритна дълбочина на дивана - 95 см, височина на облегалката 90 см, габаритна ширина - 230 см, място за сън - 150/190 см. Елегантни тесни и удобни подлакътници с прикрепени декоративни възглавници за по-голям комфорт.

Да  се отпуснеш и да потънеш в комфорт! Ползотворно да прекарваш времето, отделено за малките любими ежедневни удоволствия. Диван Олимпия е с подчертана индивидуалност от професионалистите в дизайна, създаден за да се впише лесно и естествено в интериора на съвременното жилище. С усещане за релакс и комфорт, благодарение на вложените технологии от 21 век.  

ФУНКЦИОНАЛНОСТ ЗА ВСЕКИ ДОМ

Преминете към ново ниво на комфорт с диван Олимпия. Изключително здрав и модерен, моделът предлага удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище.

Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за по-нисък клас дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания и несигурност при ползване.

- +
Моля, изберете:
Характеристики
Функция сън:
да
Тесни подлакътници:
да
Еко кожа:
по избор
Текстилна тапицерия:
по избор
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!