За нас

Мебели Мой Дом ЕООД е нашата семейна фирма за Вашите мебели, уреди за вграждане, мека мебел, матраци, мебели за баня, комарници, аксесоари, услуги и всичко необходимо за уюта на Вашия дом.

Освен на адрес в гр. Поморие, ул. България 13, вече може да закупите продуктите ни и от нашия он-лайн дом. Електронния ни магазин е само част от многообразието от производители и услуги, които предоставяме, следете ни за още продукти и информация.

Доставката за Област Бургас е безплатна! Свържете с нас да ни попитате за Вашата Област и адрес.

За поръчки се регистрирайте на сайта, пишете на sales@mebelimoidom.com, обадете се на тел/viber/+359 896 922 182.

Матраците, мебелите и меката мебел са от български производители, уредите ни за вграждане са с немско качество, вратите ни са с доказано на българския пазар качество. Даваме всичко от себе си и работим професионално и коректно, заповядайте в нашия магазин!

С уважение Мебели Мой Дом

управител Иво Иванов

тел/viber/whatsApp +359 895 47 16 90

e-mail за партньори и доставчици mebelimoidom@abv.bg

Поморие ул. България 13

Във връзка с обстановката в страната и наредбите на ЗМ, нашият магазин не спира да работи. Стремим се да работим предимно електронно и дистанционно и може да се свържете с нас за консултация или покупка по месинджър, мейл, телефон.

На линия са и доставчиците ни на матраци, уреди за вграждане, мебели и мека мебел. Продължаваме да извършваме доставки, монтажи и консултации при засилени хигиенни мерки и следим всички здравни препоръки!

Бъдете здрави!

 

За нас